kollen-bolig

Båtstangveien 46

Den perfekte eneboligen for en aktiv barnefamilie kommer nå for salg i populære Båtstangveien !
 
Dette er en sjelden mulighet til å skaffe seg en ny enebolig i Båtstangveien, med en fin og barnevennlig beliggenhet i blindvei. Fra boligen tar det kun 5 minutter å spasere til nærmeste badeplass.
 
Eiendommen har en solrik hage (vestvendt), og her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro i et område med flere flotte lekeplasser.
 
Huset er perfekt tilpasset en barnefamilie, og er innredet med 4 soverom i tillegg til separat tv-stue i 2.etasje. Et romlig vaskerom løser mange utfordringer i hverdagen, og boligen er innredet med separat wc i tillegg til 2 fullverdige bad. 
 
Hovedsoverom med separat garderoberom, i tillegg til romslig bad med mulighet for både badekar og dusjhjørne.
 
Det er særdeles gode parkeringsmuligheter på asfaltert gårdsplass, samt dobbel garasje. Gode lagringsmuligheter i sportsboden.

Boligen vil være 252kvm BRA pluss dobbelgarasje 42kvm/sportsbod på 10kvm.


Romslig enebolig

Dobbelgarasje + sportsbod

4-5 soverom

Beliggenhet


Båtstangveien er et meget attraktivt boligområde, beliggende ca 4 km fra sentrum. Dette er en sjelden mulighet til å skaffe seg nybygg enebolig i Båtstangveien. Eiendommen har en solrik flott beliggenhet. For de aller minste er det verdt å nevne at populære Store Bergan Barneskole og Sole barnehage ligger i nærområdet. Ukens innkjøp kan gjøres hos Meny Åsane eller Rema1000 på Thorøya! 

For skog og turinteresserte ligger Marum kun en kort spasertur unna, her leder turstier deg blant annet til Marum Golfbane. Strandelskere kan ta sykkelen fatt til vakre Granholmen med flott badestrand og cafè. I Båtstangveien har man alt man trenger i nærheten, både i hektiske hverdager og deilige fridager. 


Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om prosjektet?


 Kontakt en av våre meglere idag

Håkon Marcus Tappeluf

Eiendomsmegler

Mobil: 922 98 804

haakon.tappeluf@krogsveen.no


Andreas Haraldsen 

Eiendomsmegler / Daglig leder (Krogsveen Sandefjord)

Mobil: 970 06 400

andreas.haraldsen@krogsveen.no