kollen-bolig

Selskapet

Hvem er vi?

Kollen Bolig AS ble stiftet i 2015 og har siden den gang bygget nye boliger i Vestfold, primært Sandefjord. Vi holder til i Rådhusgata 11, en gammel og ærverdig bygård midt i Sandefjord sentrum.

Vi er opptatt av at du som kunde blir best mulig ivaretatt og har en god opplevelse. For at vi skal oppnå dette har vi definert fire ord som kjennetegner oss.

Kvalitetsfokusert

Det er ikke nok med tomter med unike kvaliteter. Også gjennom hele byggeprosessen sørger vi for å bruke solide, vedlikeholdsfrie materialer med lang levetid. Et hjem fra Kollen Bolig er fint på overflaten, men også solid hele veien gjennom.




Moderne

En viktig del av vår eiendomsutvikling er prosjektenes arkitektur. Vi streber alltid etter å skape boliger som glir inn i sitt nærmiljø, men samtidig har et moderne snitt og linjer. Dette medfører ofte åpne, lyse hjem med store terrasser og balkonger.

Engasjert

Kollen Bolig er en engasjert eiendomsutvikler som bygger boliger i Sandefjord og omegn. Vi ønsker å være en aktør som er med på løfte Vestfold gjennom nye, moderne og funksjonelle boliger tilpasset din hverdag.




Samarbeidsvillig

Solide materialer betyr lite uten kompetente samarbeidspartnere. Alle våre entreprenører og leverandører lever av å levere topp kvalitet. Dette gjelder alt fra arkitekt- og interiørarbeid til støp- og fundament. Vi samarbeider med mange solide partnere.

Snakk med oss
om tomtesalg i dag