kollen-bolig

Haneholmveien 59 B-F


Kollen Vest er et spennende og moderne boligprosjekt på Ranvik i Sandefjord. Prosjektet består av fem nye frittliggende eneboliger med garasje og en unik beliggenhet. Med Ranvik-området i ryggen har man en fantastisk utsikt mot vest og Marumskogen.


---Prosjektet har fem hus i størrelser fra 123,1 m2 til 154,6 m2 BRA. Alle boligene har to plan og store terrasser mot sør og vest. Prisene ligger fra kr 4 490 000 - 5 420 000,- og forventet ferdigstilling er 4. kvartal 2017.

Åpen planløsning

Garasje

Romslig terrasse

Boliger


Å innrede en ny bolig er alltid spennende. Det er fint å kunne sette sitt personlige preg på boligen. Haneholmveien 59 B-F har gode planløsninger, fargevalg og materialvalg. Her ligger alt til rette for at du skal få et flott nytt hjem. Vi har lagt stor vekt på å skape en arkitektur som gir boligene mye lys samtidig som bebyggelsen er gitt et stilrent uttrykk. Boligene leveres nøkkelferdige med en gjennomgående høy kvalitet. Alle boligene leveres med flislagt bad/ toalett, gang og kjøkken. Kjøkkenet har videre alle hvitevarer integrert (kjøl/ frys/ stekeovn og oppvaskmaskin). Det vil bli lagt 1-stavs eikeparkett i stue og på soverom.


Tomt


Tomten er vestvendt og har fin utsikt mot Marum. Dessuten ligger den i en liten og oversiktlig blindvei med lite trafikk. Tomten vil opparbeidet og beplantet.


---

Nyt sommersolen fra din
private takterrasse

---


Beliggenhet


Nærområdet har store muligheter for den som er interessert i sport eller natur. Det er kort vei til Store Bergan idrettsanlegg med et stort utvalg av sportslige tilbud og fritidsaktiviteter. Her har man fotballbaner, Marumskogen med turløyper og lysløyper på vinteren, med andre ord yrende aktivitet året rundt! Nærmiljøet byr på det meste med matbutikk og treningssenter like ved. Innenfor kort radius finner man barnehager, barneskoler og ungdomsskole. Eiendommen ligger ca. 2 km sør-vest for Sentrumskjernen. Her kan man enkelt ta sykkelen eller beina fatt til sentrum hvor man finner alle fasiliteter, enten man ønsker byliv med shopping eller en matbit på en av byens caféer eller restauranter.