kollen-bolig


Lystadsvingen 11 A-C


Lystadsvingen 11 er et spennende og moderne boligprosjekt på Lystad i Sandefjord. Prosjektet består av tre nye eneboliger i rekke med garasje og en unik beliggenhet. Med Ranvik-området i ryggen har man flott utsikt mot
Sandefjords-fjorden.


---Prosjektet har tre boliger på 160 - 162 m2 BRA. Alle boligene har tre plan og store terrasser mot sør, øst og vest. Pris på boligene vil ligge fra 4.25 - 4.67 mill. NOK og forventet ferdigstilling er fjerde kvartal 2017.

Garasje

Takterrasse

Utsikt

Boliger


Boligene er moderne og har gode og gjennomarbeidede planløsninger. Vi har lagt stor vekt på å skape en arkitektur som gir boligene mye lys samtidig som bebyggelsen er gitt et stilrent uttrykk. Boligene leveres nøkkelferdige med en gjennomgående høy kvalitet. Alle boligene har 2 flislagte bad med vegghengte toaletter. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer (kjøl/ frys/ stekeovn og oppvaskmaskin). Det vil bli lagt 1-stavs eikeparkett i stue og på soverom, og samtlige rom får gulvvarme, med unntak av boder. Boligen får også balansert ventilasjon.


Tomt


Eiendommen ligger ca. 2 km sør for Sentrumskjernen. Alle boligene leveres med en garasje og 2-3 parkeringsplasser. I garasjen finnes det også sportsbod i tillegg til bodene inne i boligen.


Beliggenhet


Prosjektet retter seg til både unge og eldre som ønsker å bo sentralt, men
ikke midt i sentrum. Beliggenheten er fin med gode solforhold. Med både dagligvarebutikker, barnehage og skoler i nærområdet får du både i pose og sekk og at det gir mulighet for redusert bilbruk. Boligene ligger på Lystad i en liten og oversiktlig blindvei med lite trafikk, med sydvendte terrasser og fn utsikt mot fjorden. Nærområdet har store muligheter for den som er interessert i sport eller natur. Det er kort vei til Store Bergan idrettsanlegg med et stort utvalg av sportslige tilbud og fritidsaktiviteter. Her har man fotballbaner, Marumskogen med turløyper og lysløyper på vinteren, med andre ord yrende aktivitet året rundt! Eiendommen ligger ca. 2 km sør for Sentrumskjernen. Her kan man enkelt ta sykkelen eller beina fatt til sentrum hvor man fnner alle fasiliteter , enten man ønsker byliv med shopping eller en matbit på en av byens caféer eller restauranter.


Lystadsvingen 11, 3209 Sandefjord
Kollen Bolig

Lystadsvingen 11 A-C