kollen-bolig

Moveien 114


Moveien 114 retter seg til både unge og eldre som ønsker å bo sentralt, men ikke midt i sentrum. Beliggenheten hvor “ by og land” møtes, nær Runar idrettspark og flotte naturområder. Med både dagligvarebutikker, barnehage og skole i nærområdet får du både i pose og sekk og at det gir mulighet for redusert bilbruk. Vi har lagt stor vekt på å skape en arkitektur som gir leilighetene mye lys samtidig som bebyggelsen er gitt et stilrent uttrykk.


Store terrasser

Parkeringsplass

Sykkelparkering

Sink

2 toaletter


Boliger


Prosjektet har 4 leiligheter på 86 kvm. BRA med 2 eller 3 soverom. Alle leilighetene er på ett plan. Leilighetene er meget praktiske. Garasjene har god plass. Alle boligene leveres med parkeringsplass og sportsbod i garasje. Hver leilighet har 1 bad og 1 gjestetoalett. Disse er, i tillegg til inngangspartiet flislagt og har gulvvarme. Kjøkken og stue har 1-stavs parkett. Kjøkkenet er i grå utførelse og og har integrerte hvitevarer (kjøl, frys, stekeovn, platetopp (induksjon) og oppvaskmaskin). Varmepumpe med mulighet for redusert energiforbruk.


BeliggenhetNærområdet har store muligheter for den som er interessert i sport eller natur. Det er kort vei til Runar idrettsanlegg med et stort utvalg av sportslige tilbud og fritidsaktiviteter. Her er det fotballbaner (både gress og grus), turløyper i skog, lysløyper på vinteren, skilek-anlegg, samt Runarhallen som er en flerbrukshall med yrende aktivitet året rundt!

Nærmiljøet byr på det meste med et godt utvalg av matbutikker som storkiosken “Bjørnars” og en stor Kiwi-butikk like ved. Det er også spisesteder, posten, solstudio og bensinstasjoner et steinkast unna. Innenfor kort radius finner man også handelsområdet Pindsle som byr på flere bilforretninger og el-butikker, dagligvareforretninger, Biltema, Megaflis, E2 Treningssenter, Meny, Komplett.no arena m.m. Det samme gjelder flere barnehager, barneskoler, ungdomskole og Sandefjord VGS.

Eiendommen ligger ca. 2 km nord for Sentrumskjernen. Her kan man enkelt ta sykkelen eller beina fatt til sentrum hvor man finner alle fasiliteter, enten man ønsker byliv med shopping eller en matbit på en av byens caféer og restauranter. For barna i familien er det kort vei til skoler eller populære bugårdsparken, hvor du har flotte rekreasjonsområder som har noe for alle og enhver. Bugårdsparken byr også på mange ulike fritidsaktiviteter med skøyter, tennis og svømmehall for å nevne noe. Flott område for tur og trening!

Moveien 114, 3221 Sandefjord