kollen-bolig

Øvre Haslevei 66

På Breidablikk i Sandefjord kommer det 6 flotte leiligheter til salgs i løpet av begynnelsen av 2020. Leilighetene blir fra 67 til 88,8 m2. BRA. Det er lagt stor vekt på å skape en arkitektur som gir boligene mye lys samtidig som bebyggelsen er gitt et stilrent uttrykk.


---


Mer om prosjektet

«Øvre Haslevei 66» er et lite og intimt boligprosjekt med bare 6 leiligheter fordelt på to plan. 

I tråd med våre erfaringer fra boligmarkedet har vi utviklet boliger med romslige oppholdsarealer, gode planløsninger og med gjennomgående god kvalitet.

Leilighetene får romslige balkonger/terrasser. Alle leilighetene får sportsboder.


Trykk her for å se prosjektet på Finn.no


Gode solforhold

Kort vei til barnehage og skole

Lettstelte og praktiske leiligheter


Beliggenhet

Øvre Haslevei 66 retter seg til både unge og eldre som ønsker å bo sentralt, men ikke midt i sentrum. Beliggenheten hvor “ by og land” møtes, sykkelavstand til byen og gåavstand til flotte naturområder. Med både dagligvarebutikker, barnehage og skole i nærområdet får du både i pose og sekk og at det gir mulighet for redusert bilbruk.


“Det er smart å kjøpe nytt”Mange av oss tror kanskje at det ikke er så stor forskjell på å kjøpe en splitter ny bolig i forhold til det å kjøpe bruktbolig. Vi tenker rett og slett ikke over dette når vi begir oss ut i boligmarkedet. Faktum er at det er både smart og lønnsomt å kjøpe nytt, det mener i hvertfall vi. Her er noen av grunnene til det:

Lave kjøpsomkostninger: Ved kjøp av brukt bolig må man betale 2,5% dokumentavgift som beregnes av hele kjøpesummen. Ved kjøp av ny selveierleilighet betales kun dokument- avgift av den ideele andelen av tomteverdien og ikke hele kjøpesummen. Dette betyr sparte kostnader.

Bedre standard: En ny leilighet gir deg høyere teknisk standard med blant annet bedre isolasjon, balansert ventilasjon, flere el-uttak, m.m.

Svært lite vedlikehold: Boliger og bygg trenger vedlikehold, men ved kjøp av ny leilighet vil du ikke ha behov for oppussing eller ekstrainnsats i mange år fremover.

Ved kjøp og restaurering av eldre boliger kan du aldri være sikker på hva den totale prislappen vil bli. Det er derfor en høyere økonomisk risiko.

Nye naboer blir kanskje også nye venner? Du flytter inn i et nyetablert sameie samtidig med alle dine fremtidige naboer. Det er mye enklere når alle starter på likt og er innstilt på å skape et hyggelig bomiljø, i motsetning til å flytte inn i et etablert boligsameie der det meste allerede er “satt“.

Kort oppsummert: Følelsen av å flytte inn i din egen splitter nye bolig er nok langt mer verdt enn du kanskje tror.