kollen-bolig

Pingvinveien

Den perfekte eneboligen for en aktiv barnefamilie kommer nå for salg i populære Pingvinveien!
 
Dette er en sjelden mulighet til å skaffe seg en ny enebolig i Pingvinveien, med en fin og barnevennlig beliggenhet i blindvei.
 
Eiendommen har en solrik beliggenhet, og her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro i et område med flere flotte lekeplasser.
 
Huset er perfekt tilpasset en barnefamilie, og er innredet med 3 soverom i tillegg til en ungdomsdel/praktikantdel. Et romlig vaskerom løser mange utfordringer i hverdagen, og boligen er innredet med separat wc i tillegg til 2 fullverdige bad. 
 
Hovedsoverom med separat garderoberom, i tillegg til romslig bad.
 
Det er gode parkeringsmuligheter på asfaltert gårdsplass, samt dobbel garasje. Gode lagringsmuligheter i sportsboden.

Boligen vil ha et BRA på ca 270kvm .


Romslig enebolig

Dobbelgarasje + sportsbod

4-5 soverom

Beliggenhet


Lystad er et meget attraktivt boligområde, beliggende ca 2-3 km fra sentrum. Dette er en sjelden mulighet til å skaffe seg nybygg enebolig i området. Eiendommen har en solrik flott beliggenhet. For de aller minste er det verdt å nevne at populære Store Bergan Barneskole og Sole barnehage ligger i nærområdet. Ukens innkjøp kan gjøres hos Meny Åsane eller Rema1000 på Thorøya! 

For skog og turinteresserte ligger Marum kun en kort spasertur unna, her leder turstier deg blant annet til Marum Golfbane. Strandelskere kan ta sykkelen fatt til vakre Granholmen med flott badestrand og cafè. I Båtstangveien har man alt man trenger i nærheten, både i hektiske hverdager og deilige fridager. 


Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om prosjektet?


 Kontakt oss idag.