kollen-bolig

Velkommen til Storøya 

«Storøyaveien 8-14» er et spennende og moderne boligprosjekt nær Granholmen i Sandefjord. Prosjektet består av 9 nye frittliggende eneboliger med garasje og en unik beliggenhet. Her har man en flott utsikt mot fjorden i øst og nydelige solforhold fra sør og vest.

Prosjektet har 9 hus i størrelser fra 171 m2 til
214 m2 BRA. Alle boligene har to plan og store terrasser mot sør og vest. Boligene er moderne og har gode og gjennomarbeidede planløsninger.

Se prosjektet på finn.no
 

---


 Prosjektet retter seg til både unge og eldre som ønsker å bo sentralt, men ikke midt i sentrum. Beliggenheten hvor “ by og land” møtes, nær Store Bergan og flotte naturområder. Med både dagligvarebutikker, barnehage og skole i nærområdet får du både i pose og sekk og det gir mulighet for redusert bilbruk.

Vi har lagt stor vekt på å skape en arkitektur som gir boligene mye lys samtidig som bebyggelsen er gitt et stilrent uttrykk.


 

Takterrasse

Garasje

Utsikt

Åpen planløsning


 

---

 

Boligene får gjennomgående god standard, og leveres nøkkelferdig.


 

---


 

Miljø og beliggenhet

Nærområdet har store muligheter for den som er interessert i sport eller natur. Det er kort vei til Store Bergan idrettsanlegg med et stort utvalg av sportslige tilbud og fritidsaktiviteter. Her har man fotballbaner, golfbane, Marumskogen med tur- løyper og lysløyper på vinteren, med andre ord yrende aktivitet året rundt!

Nærmiljøet byr på det meste med dagligvarebutikk like ved. Innenfor kort radius finner man barnehage, barneskole og ungdomsskole.

Eiendommen ligger ca. 5,4 km sør for Sentrums- kjernen. Her kan man enkelt ta turen til sentrum hvor man finner alle fasiliteter, enten man ønsker byliv med shopping eller en matbit på en av byens caféer eller restauranter.


 

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om prosjektet?


 

Kontakt megler idag

Andreas Haraldsen 

Daglig leder (Krogsveen)

Mobil: 970 06 400

andreas.haraldsen@krogsveen.no


 

Storøyaveien 14, 3231 Sandefjord