kollen-bolig

Stub Terrasse


Stub Terrasse er et moderne, eksklusivt leilighetsprosjekt nær sjøen på Stub i Sandefjord. Prosjektet består av syv nye selveierleiligheter med en unik beliggenhet. Med Hjertnesskogen i ryggen og en fantastisk utsikt over Sandefjord mot havnen, Hjertnesstranden og Park hotell. Prosjektet har syv leiligheter i størrelser fra 60,5 kvm til 162,5 kvm BRA.

---


Alle leilighetene er på ett plan og har balkonger og markterrasse eller takterrasse. Leilighetene har moderne , tidsriktig interiør med høy kvalitet i matchende utførelse. I tillegg til gode og gjennomarbeidede planløsninger. Seks av syv leiligheter er gjennomgående og har lys fra to eller tre sider. Leilighetene har meget god lydisolering og høy brannsikkerhet. Det bygges en egen parkeringskjeller under huset med heis opp til leilighetene. Parkeringsplassene skal ha god bredde og takhøyde på hele 2,2m.

Artboard 9

Stilren arkitektur

Flott beliggenhet

Parkeringskjeller


Boliger


Vi har lagt stor vekt på å skape en arkitektur som gir leilighetene mye lys og utsikt samtidig som bebyggelsen er gitt et moderne uttrykk. Prosjektet har syv leiligheter i størrelser fra 60,5 kvm. til 162,5 kvm. BRA. Alle leilighetene er på ett plan. Leilighetene er meget praktiske. Alle leilighetene har en sportsbod i nærheten av parkeringsplassen og det er egen innendørs sykkelparkering.

Tomt

Det er egen parkeringskjeller for 13 biler under huset med heis opp til alle etasjene. Parkeringsplassene har god bredde og parkeringskjelleren har ekstra god takhøyde på 2,2 meter. I tillegg har alle leilighetene eget inngangsparti mot vest med adkomst via trapper og heis.

BeliggenhetStub Terrasse ligger i et rolig og veletablert bomiljø et stenkast unna Sandefjord sentrum. Her bor du ved vannet! Bare en kort spasertur gjennom parken langs vannkanten og du er midt i hjertet av byen. Her finnes alt du kan ønske deg av forretninger, kafeer og restauranter, i tillegg til en mengde ulike kulturtilbud som revyer, konserter og utstillinger. Bryggen og småbåthavnen har et yrende folkeliv om sommeren og Badeparken er en sval, grønn oase ved siden av Hjertnes kulturhus som rommer kino og bibliotek. Det gamle Kurbadet og Hvalfangstmuseet byr på spennende opplevelser. Med leilighetene følger det mulighet for båtplass i et moderne bryggeanlegg. Den vakre Vestfoldskjærgården gir mange muligheter for båtliv og bading. Kyststien gir flotte turmuligheter til fots og på sykkel. I umiddelbar nærhet av Stub finnes store friareealer. Hjertnesskogen frister med flotte muligheter for tur- og friluftsliv. Det er ca. 5 km til nærmeste golfbane. Den gamle hvalfangstbyen Sandefjord ligger ved Oslofjorden ca. 120 km sør for Oslo i Vestfold fylke. Sandefjord har et utmerket kommunikasjonstilbud både med buss, tog og fly. Sandefjord Lufthavn Torp kan tilby et stadig økende rutetilbud til en mengde destinasjoner i inn- og utland. Color Line har flere daglige fergeavganger til Strømstad.

Stubveien 2, 3209 Sandefjord
Kollen Bolig

Stub Terrasse