kollen-bolig

Tangenlia 13


«Tangenlia» er et lite og intimt boligprosjekt med bare 6 leiligheter fordelt på tre plan med parkeringskjeller under. Leilighetene blir fra 115 til 162 m2. BRA. Bygningen trappes inn i terrenget for å tilpasse bygget til omgivelsene. Det er lagt stor vekt på å skape en arkitektur som gir boligene mye lys samtidig som bebyggelsen er gitt et stilrent uttrykk. Prisantydningen strekker seg
fra kr 4 970 000 - 9 500 000,-

---


I tråd med våre erfaringer fra boligmarkedet har vi utviklet boliger med store oppholdsarealer, ekstra takhøyde, flere oppholdssoner og store vinduer mot syd som gir god romfølelse og som lar den fantastiske utsikten slippe inn. Leilighetene får store balkonger /terrasser. Det blir heis fra garasjeanlegget og rett opp i leilighetsetasjen. Leilighet 301 får heis rett inn i leiligheten (Penthouseløsning). To leiligheter får inngang via svalgang. Alle leilighetene får sportsbod i parkeringskjelleren.

Underjordisk
garasje

Solrike
terrasser

Flott sjøutsikt

Moderne, åpne
planløsninger


Boliger


Leilighetene får gjennomgående god standard og leveres nøkkelferdig. Alle boligene leveres med parkeringsplass i fellesgarasje og her finner du også boligens sportsbod. Får du gjester blir det tilrettelagt for dette med egen gjesteparkering. I tillegg til sportboden får alle boligene boder inne i boligene.

Standarden i boligene er ytterst god, blant annet med valg av kjøkken fra Sigdal. hvitevarene leveres av Siemens (Kjøl/frys, stekeovn, platetopp (induksjon) og oppvaskmaskin). Bad og toalett har veggehengte toaletter og blir flislagt. Inngangspartiet får også fliser. Gulvvarme i gulvene med unntak av soverom og boder. Boligens resterende gulv blir en eksklusiv, lys 1-stavs eikeparkett. Denne finner du i stuen, på kjøkken og på soverom. De moderne boligene har balansert ventilasjon med varmegjenvinning og mulighet for gasspeis.


Tomt

Tomten ligger i skrånende terreng og får flott utsikt fra de store, solrike terrassene. Uteområdet blir pent opparbeidet med ferdigplen.


---

Det handler ikke bare om å bo
- det handler om å leve.

---Eiendommen ligger på Tangen, Vesterøya ca 5 km syd for sentrum. Tangenlia er en liten og oversiktlig blindvei med lite trafikk. Eiendommen har fantastisk utsikt utover Tangenbukta, Sandefjordsfjorden og ut mot Oslofjorden. Området er meget veletablert. Det er kort vei til sjøen, badestrand og båthavn. Utbredte turmuligheter, store friluftsområder over hele Vesterøya med flotte merkede turløyper. Lysløype går like ved eiendommen. Gangvei gjennom skogen til Vesterøya Idrettspark. Skjermet skolevei.

Tangenlia 13, 3208 Sandefjord